Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :
0 0
my cart: 0 item(s)- 0

Condicions de compra venda

Aquest document descriu les condicions de la relació comercial que s’estableix a la botiga en línia de Mas Montseny entre els clients i  Josep Mª Catà pagaments i servei el que fa a la realització de la comanda, lliurament, terminis d’enviament, transport, ppost venda.

La botiga en línia masmontseny és propietat de:

Josep Mª Catà Català
Santiago Rusiñol 1, 43760 El Morell.
39647874-Z

La comanda

Pots fer la comanda a través d‘Internet, amb el procés de compra de la botiga online. Com a norma general tots els productes que pots consultar i comprar a la botiga en línia estan en estoc en el precís moment que fas la consulta.

Què has de fer per ser client de Mas Montseny

Caldrà que facilitis les teves dades personals. Les necessitem per fer-te arribar la comanda i per emetre la documentació administrativa de compra-venda.

Quan fas efectiu un procés de compra entenem que entens i estàs d’acord amb els preus, la descripció del producte i les condicions generals de venda. Si tens dubtes o creus que alguna d’aquestes dades no és oportuna et demanem que no finalitzis el procés de compra i que et posis en contacte amb nosaltres a través del correu masmontseny@gmail.com o del telèfon 680662215

Registre d’usuaris a Mas Montseny

Si desitges registrar-te com a usuari habitual les teves dades es conservaran i sempre que vulguis les podràs consultar i modificar. En aquest cas sempre que facis una compra, el procés s’emplenarà amb les dades guardades, per facilitar-te el procés.

Lliurament de la comanda

El transportista lliurarà la comanda en 48 hores o bé pots passar-la a buscar per Mas Montseny.

Per a comandes enviades a domicili

En cas que el transportista no trobi ningú a l’adreça de destí hi deixarà un avís amb un telèfon de contacte, perquè hi truquis i pactis amb ell l’hora i el lloc del segon intent de lliurament.

Formes de pagament

Pots pagar les comandes de 3 formes diferents:

  • Transferència bancària
  • Paypal
  • Targeta

Preus

Tot els preus del productes estan expressats en Euros i tenen inclòs l’IVA. L’enviament és gratuït, i si vens a buscar la comanda a Mas Montseny tindràs un descompte.

Garanties i devolucions


Si un producte es fa malbé durant l’enviament

Vigilarem molt la qualitat de l’embalatge perquè les comandes arribin a casa teva en perfecte estat, però si alguna caixa t’arriba bruta i sembla molt clar que dins hi ha algun producte trencat o xafat no l’acceptis. El missatger ens la retronarà i nosaltres te n’enviarem una altra en bon estat.

Si un producte no t’agrada

Si un producte t’ha arribat a casa correctament però no t’agrada tens 7 dies per retronar-­nos­-el. És important però el producte no estigui obert, estigui en perfectes condicions i que ens el tornis dins de l’embalatge original. En aquest cas les despeses d’enviament aniran al teu càrrec i quan ens arribi la mercaderia contactarem amb tu per retornar-­te el valor corresponent al producte que ens retornis.

Si creus que t’ha arribat un producte defectuós

Si creus que un producte t’ha arribat defectuós t’agrairem que ens truquis o ens escriguis per explicar­-nos què hi has trobat. En aquest cas mirarem de posar-­nos d’acord i de resoldre aquesta incidència de la millor manera.