Forgot Password

Language:
 • en
 • ru
 • fr
 • fr
Currency :
0 0
my cart: 0 item(s)- 0

Sense categoria

Mostrant l'únic resultat

 • Sense categoria

  Mas Montseny Premium CORATINA 500ml

  22

  L’oli d’oliva verge extra Coratina té unes característiques organolèptiques exepcionals dins els olis d’oliva verge extra d’alta qualitat.

   

  “Il Porfuomo”

  El perfum. L’oli de la varietat Coratina l’anomenen “il porfuomo” per el seu altíssim fruitat i la seva complexitat aromàtica. Té notes secundàries d’ herba tallada, ruca, carxofa, ametlló, nou i herbes aromàtiques com el timó i la sàlvia.

  És un oli d’excel.lència gràcies al seu gust ample, potent i molt agradable. Destaca per ser un dels olis amb més alta concentració d’antioxidants i polifenols (més de 700) i té un alt contingut en Àcid oleic (77%),  i en Oleocantal (amb propietats antiinflamatòries), fet que en algunes regions se’l tracta com un “Oli medicinal”

   

  La Coratina feta a casa!

  Aquest oli és d’ alta qualitat i tot i les seves exepcionals característiques amb prou feines s’ha difós a altres parts del món.

  La primera plantació de Coratina a la península ibèrica  data del 2019 i es troba a Mas Montseny, a El Morell – TARRAGONA

  L’oli d’oliva verge extra de la varietat Coratina pot trobar-se a preus entre 25 i 50€/L

  Premis 2023:

  • TOP 10  MILLORS OLIS DEL MÓN. Guia internacional EVOOLEUM 2023.
  • TOP 3 MILLORS FRUITATS CATALUNYA. Fira Oli Cat 2023. Catalunya.
 • Sense categoria

  OOVE EXPERIENCE! 17 DE FEBRER

  11

  Noves dates! Dissabte 16 i dissabte 23 de Desembre!

  Una experiència que recordaràs i recomanaràs!

  Dissabte 16 i Dissabte 23 de Desembre torna “El Tastet d’olis de Mas Montseny”

  Una experiència pensada per compartir en família i amics!

  El tastet consta d’una xula immersió en el món dels OOVE (olis d’oliva verge extra)

  Aquesta experiència es divideix en 3 parts!

  La primera part important per a fer un bon tastet és conèixer d’on ve aquest fruit amb el que fem l’oli, l’oliva. I on trobarem aquest fruit? Al camp! Visitarem el camp d’oliveres on coneixerem la varietat de casa nostra, “la reina” Arbequina, una de les més apreciades i plantades al món, coneixerem el perquè, els seus usos i les seves curiositats! Així com les altres 7 varietats que cultivem.

  La segona part important per a fer un bon tastet és conèixer com es fa l’oli.  I per això visitarem l’antic molí d’oli antic que data del 1940 i que es conserva intacte, i el modern on es treballa amb la tecnologia actual, una experiència sorprenent per la majoria de visitants!

  I finalment no hi ha millor manera de acabar que amb un tast guiat d’olis professional!

  Copes oficials de cata i l’acompanyament del propi productor i elaborador Roger Catà, expert en olis d’oliva verge extra.

  I de què constarà el tast?

  El tast constarà els diferents olis:

  1. OLI MARE
  2. OLI PADRÍ
  3. MAS MONTSENY PREMIUM ARBEQUINA
  4. MAS MONTSENY PREMIUM CORATINA

  Finalment acabarem la jornada fent LA ROSTA amb el Padrí, pa torrat al foc amb oli del raig i la millor companyia!

  Apuntat online i especifica quin dia vols venir i quanta gent sereu! A tastar!

 • Sense categoria

  Xukli, l’oli solidari

  10

  L’oli Xukli és l’oli d’oliva verge extra Solidari de Mas Montseny i l’Associació AFANOC que ajuda als nens amb cáncer i a La Casa dels Xuklis!

   

  La Casa dels Xuklis, una llar fora de la llar.

  Un lloc per viure en família mentre duren els tractaments.

  Els hospitals referents en oncologia pediàtrica es troben a la ciutat de Barcelona i la durada dels tractaments acostuma a ser llarga. Per a les famílies fora de l’àrea metropolitana els desplaçaments per anar als hospitals són un dels principals problemes, ja que, si el diagnòstic per si obliga a una reorganització dràstica en les dinàmiques familiars, viure lluny dels hospitals referents suposa un major trasbals, perquè va acompanyat de despeses extres, inassolibles en molts casos.

  Disposar d’un lloc a prop de l’hospital on viure de manera gratuïta mentre duren els tractaments és donar un baló d’oxigen, un alleujament que ajuda a afrontar el procés de la malaltia des d’una perspectiva més serena i amb més qualitat de vida.

  Però aquesta casa no es una casa qualsevol… en aquesta casa hi viuen uns éssers màgics que espanten els mals rotllos!

   

  Un concepte d’acompanyament pels més petits.

  Xukli és una paraula inventada que dona nom a un ésser màgic, petit, tímid i entremaliat que des de la seva innocència infantil acompanya infants i adolescents que passen pel procés oncològic.

  El nom prové del verb català “xuclar” perquè la virtut d’aquest ésser és “xuclar” tots els mals rotllos que genera la malaltia dins l’entorn familiar. Es diu que l’AFANOC els va descobrir a les plantes d’oncologia pediàtrica dels hospitals, on s’amagaven darrer les portes i a sota els llits dels infants i va decidir fer-los una casa.

   

   

  • Tots els beneficis del Xukli, l’oli solidari aniran destinats anualment per l’Afanoc i La Casa dels Xuklis. Colabora! 🙂
  • www.afanoc.org