In Actualitat, Oli d'oliva Verge Extra

Entrega dels Premis Liderpack!

UN PETIT ENTRE ELS GRANS

El passat dimecres 22 de Març vàrem assistir a la gala d’entrega de Premis Liderpack com a guanyadors a Millor Packaging en la categoria d’aliments dins de la Fira Graphispag pel flamant Oli Mare.

Va ser emocionant rebre aquest premi junt a grans marques com Danone, Gallina Blanca, Ron Barceló, Vichy Catalan o Cacaolat. Totes elles amb potents departaments de màrqueting, disseny i publicitat entre altres.

PREMIS LIDERPACK

Els Premis Liderpack Packaging and Popai Awards són els més acreditats guardons que es concedeixen a Espanya en packaging i PLV. Convocats per Graphispack i Hispack de Fira de Barcelona, tenen periodicitat anual desde 2005.

Els Liderpack busquen envasos i embalatges innovadors dirigits al consumidor final o a sectors industrials i operacions logístiques. Es premia la originalitat, l’ergonomia, la innovació, la creativitat, el disseny, els materials utilitzats i l’aposta per la sostenibilitat.

AMB LLUM PRÒPIA

Oli Mare és el nostre projecte d’oli d’autor on vam donar-ho tot per aconseguir un disseny a l’altura de la qualitat de l’oli junt a Nil Bartolozzi i les companyes Debonatinta. El disseny havia de transmetre la passió pel camp, l’experiència de tres generacions treballant plegades i el respecte per la natura.

Altres característiques tècniques com l’etiqueta antigreix, la càpsula retràctil a conjunt amb una nota de cata o el tint de l’envàs  que evita la degradació de clorofil·les el converteixen en un perfecte vestit de gala.

A més la forma ample de l’ampolla ajuda a l’estabilitat química de l’oli i a conservar les propietats antioxidants  aconseguides després d’un estudiat procés d’elaboració i conservació lligats una excel·lent sanitat vegetal.

Per tot això vull donar les gràcies al Nil Bartolozzi per la petita obra d’art, a les companyes de Debonatinta per col.laborar-hi i sobretot a la família, sense tots ells no hauria estat possible.