Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :
0 0
my cart: 0 item(s)- 0

Un molí amb certificació ecològica per fer el teu oli

Has decidit treballar la terra d’una altra forma, l’esforç i la cura per aconseguir olives ecològiques, sanes i de qualitat et satisfà. Segueixes al peu de la lletra el protocol per a certificar que el teu oli és ecològic i nosaltres ens sumem al teu repte, hi posem també el nostre esforç.

Un molí tan precís com sempre i ara amb certificació ecològica

Som molt curosos amb la moltura de les olives, des de sempre aquesta és la norma de la casa. Al 2012 vam voler fer un pas més i preparar les instal·lacions i l’equipament de Mas Montseny per moldre olives ecològiques i aconseguir un oli d’oliva verge extra de molta qualitat, i a més amb segell de certificació ecològica del CCPAE.

Treballem plegats

Si les teves olives són de molta qualitat i has obtingut la certificació ecològica, tindràs un oli d’oliva verge extra amb un valor i reconeixement superior. El consumidor exigent i compromès l’apreciarà i en reconeixerà la diferencia, a més el mercat a internacional serà més sensible al teu oli.

Per tots aquest motius, ens sentim compromesos amb tu. Treballem plegats perquè obtinguis un oli d’oliva ecològic particular, ben definit i amb nom propi.

Vols fer el pas i començar a elaborar oli d’oliva verge extra ecològic?

T’oferim tècnica i l’experiència de 7 generacions de pagesos, serem part del teu equip i t’ajudarem a fer el pas per produir oli d’oliva amb certificació ecològica.