Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :
0 0
my cart: 0 item(s)- 0

Préssecs

El Préssec del Morell

Des de sempre que s’ha cultivat préssec al Morell, lloc molt favorable pel seu microclima, amb hiverns suaus sense gelades importants però amb el suficient fred per a que els arbres acumulin “hores fred” per a una floració homogènia i estius calorosos que ajuden a aconseguir una correcta maduració i major acumulació de sucres en fruit.

Una mica d’història

A mitjans del S.XX El Morell va ser la zona productora de referència, amb varietats molt apreciades com el Canongí, el Peret o l’Auverge, cap als anys 70 la baixada de preus i l’augment de la indústria a la zona va fer que fóssin molts els que deixessin de treballar aquest cultiu per d’altres que donaven menys feina com l’avellaner o l’oliver i així  poder compaginar-ho amb un altre ofici.

Referent de qualitat

Actualment es poden contar amb els dits de la mà els productors de préssec del Morell però la innovació d’aquest cultiu amb noves varietats més resistents i dolces junt a que ens trobem en una de les zones on més a gust s’hi troba el préssec fa que a dia d’avui els préssecs Mas Montseny siguin un referent de qualitat i calibre a Catalunya i al sud de França.

Quan els puc tastar?

A Mas Montseny treballem amb 18 varietats de préssec des de Maig fins a finals de Juliol. Les més primerenques són varietats de pell vermella molt refrescants i a partir de Sant Joan ja apareixen les de pell groga que són més dolces.

Podeu trobar préssecs Mas Montseny a MercaBarna a la parada Nufri i a Marché St. Charles de Perpignan.

Vull una caixa… o dues!

Truca’ns  sense compromís.